tiistai 10. toukokuuta 2016

Kermakakkua raikkailla hedelmillä


Tein äitienpäiväksi toiselle tuttavalle kermakakun. Kakku sisälsi vaniljamoussea ja mansikkahilloa. Kostutukseen vaniljamaitoa. Koristeeksi persikkaa, kiiviä, luumua, mandariinin lohkoja ja limen siivuja. Kakku näyttää ihanan raikkaalta ja toivottavasti maistuikin.


4 kommenttia:

  1. Todellakin ihanan raikkaan näköinen kakku! Hienosti sopii tuo tähtipursotus kokonaisuuteen. Tekisipä mieleni maistaa...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Leena-muori. Itse en päässyt kakkua maistamaan kun meni tuttavalle. Uskon että olikin raikas. En koskaan laita kiillettä hedelmien ja marjojen päälle jos ei joku todellakin vaadi sitä. Näin näyttää hedelmät paljon raikkaammilta ja maistuvat paremmalta.

      Poista
  2. Ihana trooppinen koristelu! <3 Täytteen ja kostutuksen ansiosta kakku sopisi loistavasti meidän blogin toukokuun vanilja-haasteeseen! :) Käy ihmeessä kurkaamassa: http://serkustensuklaaunelma.blogspot.fi/2016/05/toukokuun-haaste.html

    VastaaPoista
  3. Kiitos. Kävin laittamassa sivuillanne linkin, tähän sivullani olevaan kakkuun.

    VastaaPoista