perjantai 19. toukokuuta 2017

Gluteeniton suklaa-kermakakku äitienpäiväksi


Tuttavani pyysi minua tekemään äitienpäiväksi gluteenittoman täytekakun. Toiveena oli, että päälle laittaisin osaan kakkua suklaakuorrutteen. Siksi vain osaan, koska hän itse ei pidä suklaasta, mutta toiset pitävät. Mietin, että miten sen toteuttaisin ja päädyin tällaiseen ratkaisuun. Suklaasta pitävät voivat syödä myös kermakakkua ja tuttavani saa hyvänkokoisen palan itselleen pelkkää kermakakkua.
Täytteenä oli mango-passion moussea ja vadelmahilloa. Kostutin kakun perinteisesti laktoosittomalla vaniljamaidolla. 
Koristeeksi toivottiin sokerimassakukkia. Lisäkoristeiksi laitoin lehtiä ja kukkiin kultahelmiä ja nonparelleja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti