maanantai 24. helmikuuta 2020

Pieni päivitys tästä hetkestä ja vähän menneestäkin



Pitkästä aikaa sain aikaiseksi tänne blogiin taas kirjoittaa jotakin. Mitä pidempi aika on siitä kun olen kirjoittanut, sitä vaikeampi on taas aloittaa.

Viime vuosi kului aika paljon musiikillisissa merkeissä. Oltiin bändimme TRAPin kanssa esiintymässä pari kertaa ja perinteinen Blues ilta meidän puutarhassa oli taas heinäkuussa. Mieheni kanssa kävimme myös seurakunnan kahdessa tilaisuudessa esiintymässä.
Mitään ulkomaan reissujakaan ei ollut, vaikka olin niin suunnitellutkin. Marraskuussa piti lähteä Dubaihin, ulkomailla asuvan ystäväni tyttären luokse. Mutta koska kaikkea voi sattua yllättäen, niin satuin sitten murtamaan olkaluuni kaatuessani marraskuun alussa. Lentolippu oli jo ostettu ja matkaa suunniteltu ystävän kanssa jo tovi. Mutta näin ne suunnitelmat muuttuvat hetkessä.
Murtunut olkaluu vei minut viikoksi sairaalaan ja lääkäriltä matkasta kysyessäni hän sanoi, että ei tule kuuloonkaan että lähdet. Niinpä sitten peruin jo hankkimani lentoliput.
Fysioterapian ja oman aktiivisuuden (!!) ansiosta, olen saanut kättäni aika hyvin toimimaan, tosin vieläkin on rajoitteita, mutta ajan kanssa tästäkin varmaan selvitään. Tosiasiahan on, mitä enemmän ihmisellä on ikää, sitä huonommin tällaiset murtumat paranee.



Minä kun olen tällainen matkakuumekroonikko, niin nyt on ulkomaanmatka melko lähellä, lähden tyttäreni kanssa Thaimaan lämpöön. Olen ollut siellä viimeksi 14 vuotta sitten. Silloin olimme mieheni kanssa Phuketissa, joka sijaitsee etelä Thaimaassa. Tyttäreni on käynyt maassa useammankin kerran, mutta ei koskaan aiemmin Hua Hinissä, minne nyt suuntaamme.
Me molemmat nautimme suunnattomasti lämpimästä ja siitä Thaimaassa saa todellakin nauttia.
Thaimaalainen ruoka on huippuhyvää ja edullista. Maisemat kauniita ja ihmiset ystävällisiä. Hotellimmekin on huippuluokkaa, joten uskon että lomastamme tulee hyvä ja rentouttava ja vielä parasta mahdollista matkaseuraa mukana.

Yritän olla jatkossa aktiivisempi näiden blogi postauksien kanssa. Leivontajuttujakaan ei ole ollut kirjoitettavana, kun käteni ei ole ollut leivonta kunnossa.
Mutta aivan varmasti tulen kirjoittamaan matkakertomuksen Thaimaasta, lukuisien kuvien kera.
Kiitos kun jaksoitte taas lukea tämän pienen kirjoitukseni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti