lauantai 14. marraskuuta 2015

Kummipojan syntymäpäiväkakku


Kummipoikani täytti vuosia ja hänelle järjestettiin yllätys-synttärit. Lupasin tehdä kahvipöytään täytekakun. Täytteeksi kakkuun laitoin moussea, jonka tein vaniljavaahdosta, maustamattomasta tuorejuustosta, Modon mansikkapyreestä ja mansikoista. Lisäsin täytteeseen myös neljä liivatelehteä,  jotka sekoitin mansikkamehuun.


Koristeeksi kakun päälle laitoin luumuja, viinirypäleitä ja persimon-hedelmää. Persimon oli minulle aivan uusi tuttavuus. Se on kauniin värinen, hedelmän siivuun tulee kaunis kuvio ja se on vielä hyvän makuinenkin. Tätä hedelmää pitää käyttää toistekkin kakun koristeena.

5 kommenttia:

  1. Kaunis ja raikkaan näköinen kakku! Tekisi mieleni maistaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Sain maistaa kakkua itsekkin ja kyllä hyvältä maistui. Tuo persimon on aivan ihana hedelmä, sitä käytän varmasti toistekin ja kun se vielä maistuukin niin hyvältä.

      Poista
    2. Persimon on mullekin ihan uusi tuttavuus. Pitääpä kaupassa katsella. :)

      Poista