tiistai 10. tammikuuta 2017

Joululahjoista ja joulusta


Pitkä aika on taas siitä, kun viimeksi olen blogiini mitään kirjoitellut. Sairastuin rajuun flunssaan  kuusi viikkoa sitten, jotenka joululeivonnaisten tekeminenkin jäi todella minimiin. Ajattelin, että on pakko yrittää tehdä muutama kakku ja saaristolaisleipä, vaikka en olisi oikein jaksanutkaan. Ystäviämme halusin muistaa pienillä leivonnaislahjoilla. Saamme vuoden mittaan niin paljon apua monessa asiassa ystäviltämme, että on kiva muistaa heitä edes vähän.


Tein muutaman pienen taatelikakun, jotka koristelin suklaalla ja talvisilla koristeilla. Saaristolaisleipä on aina mieleinen lahja. Mieluummin annan hyvää leipää, kuin jonkun kukkasen, joka kohta kuihtuu kuitenkin. Tänä vuonna lähetimme joulukorttejakin todella vähän. Koko joulu meni jotenkin ohi kaiken väsymyksen, kuumeilun ja flunssaisen olon kanssa. Perinteiset jouluruoat tietysti tein, mutta itselleni ei mikään ruoka maistunut oikein miltään. Painokin on laskenut viisi kiloa, joka on  todellinen yllätys. Ensi jouluna nautitaan toivottavasti taas kaikesta jouluun liittyvästä entiseen malliin.
Toivotan kaikille ihanaa vuotta 2017 jota olemme matkannut jo kymmenen päivää. Tästä se vuosi jatkaa kulkuaan. Otetaan kaikki ihanat asiat vastaan mitä tulee ja tietysti joskus ne vähän ikävämmätkin,  niitäkään emme pysty välttämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti