sunnuntai 6. elokuuta 2017

Ninjaco-kakku Cole


Viime viikonlopun kakkusaldoon kuului vielä kuusivuotiaalle pojalle syntymäpäiväkakku. Päivänsankarin toivomus oli että tekisin kakun, Lego Ninjaco-hahmosta, nimeltä Cole. Koska omat lapseni ovat jo aikuisia ja Legoilla he ovat leikkineet monia vuosia sitten, piti minun ottaa Googlen ihmeellinen maailma käyttöön ja lähteä tutkimusmatkalle. Ulkomaiselta sivustolta, cakeideas, löytyi monenlaisia kakkuja ja minusta tämä kakku näytti kivalta, eikä ollut mahdoton toteuttaakkaan. Siispä tuumasta toimeen.


Kakun pohja oli peruskakkupohja. Täytteeksi laitoin kinuskimoussea ja mansikoita. Kostutus vaniljamaidolla. Sokerimassan alle laitoin kerma-vaniljakreemijauhevaahdon. Keltaisen osuuden tein sokerimassasta ja asetin paikalleen. Sen jälkeen tein mustasta sokerimassasta kulmakarvat ja silmät. Kahdessa osassa laitoin ninjahupun paikoilleen. Toteutus oli mielestäni yllättävän helppo. Kerrankin voi sokerimassan jättää ryppyyn :).
Päivänsankari piti kakustaan kovasti ja illalla kiitokset tuli viestillä vielä päivänsankarin äidiltäkin. Ihanaa oli taas tehdä jotakin aivan uutta ja erilaista kakkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti