keskiviikko 7. syyskuuta 2022

Lasten kakkujaKaksosille tein jo kesäkuussa yksivuotis syntymäpäivä kakun. Kyseessä oli tyttö ja poika ja toiveena kakun  päälle koristeeksi pandat ja ilmapallot. 
Kakku oli kolmellekymmenelle hengelle ja toteutin kakun gluteenittomana. Täytteenä vadelmamoussea ja pinta sokerimassasta.En ollut aiemmin tehnyt tällaisia koristeita, mutta mallista katselin ja sain kuin sainkin tehtyä edes hiukan pandaa muistuttavat koristeet. Ystäväni joka kakun tilasi, oli kakkuun tyytyväinen ja myös hänen poikansa perhe jonne kakku meni.

Tässä taas tutulle pojalle syntymäpäiväkakku hänen 11 vuotis päivilleen. Hänelle olen tehnyt jo monena vuonna kakun ja juuri hänen toiveestaan aina. Hän harrastaa frisbee-golfia ja se oli tämän vuoden teema kakussa. Kakku oli reilulle kahdellekymmenelle hengelle. Täytteenä kakussa vaniljamousse mansikoilla. Päällä marenki/voikreemi.


Tämä kakku meni 16-vuotiaalle ja hänen pikkuveljien yhteiseksi syntymäpäiväkakuksi. Koronan takia oli syntymäpäiviä jouduttu siirtämään ja nyt oli kaikille juhlat yhtaikaa. Kakku oli kahdellekymmenelle hengelle. Täytteenä vaniljamoussea, mansikoita ja banaania. Teksti kakun päällä oli perheen 16 vuotiaan tytön toiveesta ja se liittyy hänen mielielokuvaansa Fast and Furious. 

Kakun sivuun haluttiin dinosauruksia, joista perheen pikkupojat tykkäävät. Lapsille on aina kiva tehdä kakkuja, koska heillä on yleensä aina selvät sävelet minkälaisen kakun he haluavat. 

Seuraavaksi esittelen voileipäkakkuja, jotka olen tehnyt tämän pitkän tauon aikana, minkä olen ollut poissa blogin parista. Jos taas aktivoituisin ja saisin aikaiseksi teille kuvia ja mukavaa luettavaa. 

Niin ja me teimme mieheni kanssa muutaman päivän lomamatkan Riikaan Latviaan. Sieltä laitan myös kuvia ja pienen matkakertomuksen.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti