tiistai 27. tammikuuta 2015

Maisterijuhlat Helsingissä


Vietimme lauantaina tyttäreni Niinan Teologian maisteriksi valmistumisjuhlia Helsingissä. Juhlapaikkana toimi tyttäreni miehen toimisto, joka oli tyttäreni toimesta koristeltu illan pukukoodin  black & white mukaiseksi. Kaikki oli mietitty hyvin tarkkaan. Juhla alkoi klo 18 tyttäreni tervetuliaispuheella, jossa hän kiitti läheisiään kaikesta tuesta opiskelunsa aikana ja tietysti toivotti  kaikki vieraat tervetulleiksi juhlimaan.  Liikutuksen kyyneliltä eivät voineet vieraatkaan välttyä, äidistä puhumattakaan. Paikalla oli paljon tyttäreni ja hänen miehensä ystäviä ja tietysti myös sukulaisia.

Ruoka oli aasialaistyylistä ja erittäin maukasta. Helsinkiläinen pitopalvelu Hima & Sali oli ruokien valmistaja ja heidän tarmokkaat ja ammattitaitoiset tarjoilijansa hoitivat illan tarjoilut hillityn vähäeleisesti. Kahvipöytään oli isäntäpari hankkinut macaronseja ja suklaata. Kakku oli minun käsialaani. Tyttäreni halusi että kakun pohja on suklainen ja täytteenä oli rahkasta, kermasta, valkosuklaasta ja Daim rouheesta tehty mousse. Ruoka sai paljon kehuja vierailta, kuten myös kahvipöydän tarjoilut.


Ilta sujui mukavasti mielenkiintoisten keskustelujen merkeissä. Oli kiva tavata pitkästä aikaa monia tyttäreni ja vävyni  ystäviä. Tunnelma oli rento ja lämminhenkinen. Muunlaista tunnelmaa tuskin voi odottaakaan, kun tämä pari juhlat järjestää. Vieraat tuntuivat viihtyvän todella hyvin.
Pukukoodiin vielä mennäkseni, oli hienoa huomata, kuinka kaikki vieraat olivat ottaneet pukukoodin  huomioon pukeutumisessaan. Täytyy kyllä myöntää, että jos muun väristä pukeutumista, kuin mustaa tai valkoista, olisi jollain ollut, hän olisi kyllä todella erottunut joukosta.

Lämpimät kiitokset tyttärelleni ja vävylleni upeasti toteutetusta juhlasta ja mahtavista tarjoiluista. Tyttärelleni toivotan vielä tsemppiä pappisviran hakuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti