Tein isänpäiväksi kaksi gluteenitonta hedelmätäytekakkua. Pohjan ohjeen muutin vain jauhojen osalta eli vehnäjauhot vaihdoin gluteenittomiin jauhoihin. Vuoat voitelin ja vuorasin gluteenittomilla korppujauhoilla. Yllä olevaan kakkuun laitoin täytteeksi sitruunamarmelaadia ja vanilja-sitruunakastiketta. Flora Vispillä kuorrutus ja päälle persimonia, luumuja. kiiviä ja ananas/kirsikoita.
Toiseen gluteenittomaan kakkuun tuli täytteeksi aprikoosihilloa ja vanilja/sitruuna kastiketta. Kakun kuorrutukset ja pinta Flora Vispillä. Koristeeksi persimonia, luumuja, ananas-kirsikoita ja limen siivuja. Hedelmillä koristetut kakut ovat aina raikkaan näköisiä. Kun käyttää myös eksoottisempia hedelmiä koristeena, pääsee tutustumaan uusiin makuihin. Kannattaa kokeilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti