sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Joulumyyjäiset


Pitkästä aikaa sain taas istahdettua koneelle ja laitettua muutaman kuvan tänne blogiinkin. Entinen työkaverini ja ystäväni järjesti kahvilassaan myyjäistapahtuman. Hän pyysi minuakin leipomuksineni mukaan. Niinpä sitten innostuin ajatuksesta ja aloin leivonta urakkaan. Tein myytäväksi paljon saaristolaisleipiä. Erilaisia pikkuleipiä tein myös, sekä tavallisia että gluteenittomia. Gluteenittomana leivoin myös vuokaleipää.


Kuivakakkuina oli tarjolla taatelikakkuja ja suklaakakkuja. Osan kakuista kuorrutin suklaalla ja koristelin jouluisilla koristeilla. Kakut ja kaikki muutkin leivonnaiset olivat tuoreita, joten ne oli mahdollista halutessaan laittaa pakastimeen, odottamaan joulua.


Muffineita tein kahta eri makua, suklaisia ja omena-kanelilla maustettuja. Suklaiset teki kaikki heti kauppansa, mutta omena-kanelimuffineita vähän jäi. Koristelin muffinit jouluisella teemalla, sokerimassaa käyttäen.


Pöydästäni halusin mahdollisimman jouluisen ja nätin näköisen ja mielestäni siinä onnistuinkin.  Onhan se melkoinen homma, leipoa paljon erilaisia tuotteita ja yrittää ne vielä pakatakin kauniisti, mutta on se myös tosi kivaa. Tykkään todella paljon leipoa, joten miksipä sitä ei alkaisi urakoimaan hyviä leivonnaisia muidenkin iloksi.

Nyt kun vietämme vuoden 2017 viimeistä päivää, niin haluan kiittää kaikkia blogissani vierailleita tästä vuodesta. Jospa tekisin tässä samalla sellaisen uudenvuoden lupauksen, että ahkerammin laittaisin blogiini kuvia ja tarinoita. Toivotan kaikille onnellista vuotta 2018 ja pysykää mukana matkassani täällä Marsipaaniunelmia blogissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti