Värjäsin kermavaahdon punaisella elintarvikevärillä ja makeutena käytin mansikkatomusokeria. Täytteenä kakussa vaniljavaahtoa, banaania ja mansikoita.
Kyllä siitä nyt jonkinmoinen tuli. Kai se edes vähän muistuttaa kruunua. Sivelin kruunun kimallejauheella ja kimallekuorrutteella sekä laitoin myös pieniä vaaleanpunaisia sydämiä koristeeksi. Kaikki muutkin kakun päällä olevat koristeet ovat marsipaania. Pursottamiini ruusukkeisiin laitoin myös sydämet. Etsin kaupoista vaaleanpunaisia koristehelmiä, mutta en löytänyt. Hopeisia kyllä löytyi, mutta olisin halunnut vaaleanpunaisia. Leipurin putiikista muistaakseni niitä on saatavana. Pitää muistaa seuraavalla kerralla, kun tilaan heidän nettikaupastaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti