keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Kirsikka-muffineita


Viikonlopun leivonnaisiin kuului myös kirsikka-valkosuklaa-muffinit.  Ohje on vanha tuttu ja se löytyy aiemmista muffini postauksista. Eli ohje on helppo ja nopea ja sitä voi muokata sesongin mukaan. Nyt kun kaupoissa on tarjolla ihania makeita kirsikoita ja kaapistani löytyi vielä kokeilematta oleva pullollinen Modo kirsikka-makusiirappia, niin makuvalinta oli helppo.
Lisäsin siis taikinaan rouhittua valkosuklaata ja kirsikka-makusiirappia n. 2dl. Halusin että kirsikan maku tulee tarpeeksi esiin, mutta halutessaan voi toki laittaa vähemmänkin.
Muffinien päälle pursotin moussea, joka sisälsi kermavaahtoa, maustamatonta tuorejuustoa, vaniljasokeria ja punaista elintarvikeväriä jauheena. Päälle vielä koristeeksi kaunis punainen kirsikka.



Modo kirsikka-makusiirappi sopii juomasekoitusten, jälkiruokien ja leivonnaisten makeuttamiseen ja maustamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti