Vielä pari kuvaa äitienpäiväkakusta, jota nautittiin kotona. Pakastimesta löytyi pienehkö gluteeniton kakkupohja. Meitä oli pöydässä viisi henkilöä ja hyvin kakku riitti, vaikka ei suuren suuri ollutkaan. Tämän kakun koristeluun en ehtinyt panostaa, kun oli pari muuta kakkua tehtävänä muille. Täytteenä kakussa oli vanhanaikaiset tuotteet eli mansikkahilloa, banaania ja vaniljamoussea. Kovin paljon en kakkua kostuttanut. Pursotin pussiin tein muutaman raidan kullankeltaisesta pastaväristä ja laitoin kermavaahdon pussiin. Sillä tavalla saa kauniin väristä pursotusta.
Kakun päälle laitoin hasselpähkinä-suklaapalloja ja appelsiinikuori raastetta. Kakku oli todella herkullista ja pohja kuohkean pehmeä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti