Tein äitienpäiväksi toiselle tuttavalle kermakakun. Kakku sisälsi vaniljamoussea ja mansikkahilloa. Kostutukseen vaniljamaitoa. Koristeeksi persikkaa, kiiviä, luumua, mandariinin lohkoja ja limen siivuja. Kakku näyttää ihanan raikkaalta ja toivottavasti maistuikin.
Todellakin ihanan raikkaan näköinen kakku! Hienosti sopii tuo tähtipursotus kokonaisuuteen. Tekisipä mieleni maistaa...:)
VastaaPoistaKiitos Leena-muori. Itse en päässyt kakkua maistamaan kun meni tuttavalle. Uskon että olikin raikas. En koskaan laita kiillettä hedelmien ja marjojen päälle jos ei joku todellakin vaadi sitä. Näin näyttää hedelmät paljon raikkaammilta ja maistuvat paremmalta.
PoistaIhana trooppinen koristelu! <3 Täytteen ja kostutuksen ansiosta kakku sopisi loistavasti meidän blogin toukokuun vanilja-haasteeseen! :) Käy ihmeessä kurkaamassa: http://serkustensuklaaunelma.blogspot.fi/2016/05/toukokuun-haaste.html
VastaaPoistaKiitos. Kävin laittamassa sivuillanne linkin, tähän sivullani olevaan kakkuun.
VastaaPoista