perjantai 13. toukokuuta 2016

BLOGINI TÄYTTÄÄ 4 VUOTTA


Blogini täyttää tänään neljä vuotta. Todella nopeasti on aika vierähtänyt. Tämä blogi on sellainen muistikirja minulle, tekemistäni erilaisista leipomuksista ja te jotka blogiani käytte lukemassa, olette toivottavasti löytäneet täältä vinkkejä myös omiin leipomuksiinne . Matkakertomuksia olen tänne myös kirjoitellut. Matkathan muistaa aina ja niitä on kiva muistellakkin, kun matkakuume aina ajoittain iskee. Olen odottanut sopivaa hetkeä, että ehdin laittamaan tänne viimeiseltä matkaltani kuvia. Olin siis Vietnamissa tyttäreni ja vävyni kanssa synttärimatkalla. Yllä oleva kuva on hotellimme puutarhasta. Siellä oli paljon ihania jasmiinipuita. Mikä kauneus ja mikä tuoksu.

Toivottavasti saan taas uutta intoa bloggaamiseen. Joskus on vaan niin paljon kaikkea muuta, että ei tahdo aika riittää, vaikka eläkkeellä olenkin. En kyllä allekirjoita sitä, että eläkeläisillä olisi aina kiire :). No, jokainen tietää, että joskus sitä vaan on kiireisempi. Leivonta tietysti vie myös oman aikansa, mutta se touhu on niin mukavaa, että sitä teen todella mielelläni.

Kiitos teille kaikille, jotka olette blogissani vierailleet. Toivottavasti juttuni ja kuvani ja mahdolliset reseptit edelleen kiinnostaa teitä. Voihan blogia kirjoittaa tietysti vain itselleenkin, mutta te lukijat teette tästä miljoona kertaa mukavampaa puuhaa.  Jatketaan samalla mallilla ja vielä vähän ahkerammin. Aurinkoista tulevaa kesää teille kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti