sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Jasse ja uusi kaverinsa Rölli


 Meidän Jasse sai juhannuksena taas uuden koirakaverin. Jassehan on leikattu poika ja tämä uusi kaveri Rölli, on leikkaamaton poika. Todella hyvin tulivat toimeen keskenään, vaikka Röllillä ei kuulemma paljon ole ollut kontaktia toisiin koiriin. Kun annoimme kaverusten tutustua rauhassa toisiinsa, emmekä puuttuneet asiaan, niin kaikki sujui todella loistavasti.


 Pitäähän sitä kaverin "tuoksut" haistella, että tietää mikä toinen on miehiään. Oli mukava seurata kaverusten touhuja. Tilannetta tietysti helpotti todella paljon se, että molemmat saivat olla vapaana ja kulkea rauhassa minne halusivat.


 Meidän Jassehan on todella sosiaalinen koira ja kaikkien kaveri. Mutta sen verran on kotiinpäin, että suussaan olevaa keppiä, ei kyllä kenellekkään anna. Ei ihmiselle ja vielä vähemmän toiselle koiralle.


Jasse on himouimari. Koko juhannusaaton Jasse vain ui ja sai onneksi uuden kaverinkin uimaan. Taisi kyllä Jasse uida vähän liikaakin, kun eilisen päivän häntä roikkui velttona. Taisi tulla "vesihäntä" liiasta uimisesta. Onneksi tänään häntä on jo paremmassa kunnossa, heiluukin taas melkein normaalisti. Tämä vaiva on ilmeisesti noutajilla melko yleistä. Jassessahan on kolmannes labradorin noutajaa. Mutta häntäongelmasta huolimatta, uskon että Jasse nautti suunnattomasti juhannusmatkastamme, niinkuin me ihmisetkin. Kiitos isäntäväelle tuhannesti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti