sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Värikkäitä donitseja


 Tein tänään donitseja. Tein kaikkiin kuorrutuksenkin. Vaaleanpunainen kuorrutus on mansikkatomusokerista ja vedestä ja päälle ripottelin vielä värikkäitä strösseleitä. Vihreä kuorrutus on tehty tomusokerista, vedestä ja vihreästä elintarvikeväristä. Päällä on suklaa strösseleitä.


Donitsit ovat tosi nopeita valmistaa. Keitän donitsit aina munkkirasvassa. Jotkut paistaa ne uunissa. Pitänee varmaan joskus kokeilla sitäkin, vaikka keittäminen on kyllä todella nopeeta. Donitsit valmistuu vielä nopeammin kuin tavalliset munkit.


Vien näitä huomenna tuliaisiksi, kun menen ystävättären mökille kyläilemään. Odotan tapaamista kovasti, koska emme ole tavanneet taas pitkään aikaan.
Tosiystävän tunnistaa siitä, että aina kun jutellaan, tuntuu kuin oltais juuri tavattu tai puhuttu puhelimessa, vaikka edellisestä tapaamisesta tai soitosta olisi pitkäkin aika.

Kehtaanko edes tunnustaa, mutta en ole heittänyt vielä edes talviturkkia järveen tänä kesänä. No, huomenna sekin tapahtuu. Tosin, taidan kyllä tarvita siihen saunan lämpöäkin, eihän sitä nyt sentään ihan kylmiltään passaa mennä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti