torstai 16. tammikuuta 2014

Hae Koko Suomi leipoo kilpailuun mukaan

Kuva Koko Suomi leipoo sivustolta

Toinen tuotantokausi leivontakilpailusta Koko Suomi leipoo on tulossa. Hakuaika on alkanut. Jos olet leivonnasta kiinnostunut ja uskot itseesi, hae ihmeessä mukaan.
Kun itse hain kilpailuun ensimmäiselle kaudelle, en epäröinyt oikeastaan hetkeäkään. Kun näin kilpailun mainoksen televisiossa, ajattelin heti että tuo on minun juttuni. Enhän tietystikkään ajatellut, että kilpailuun pääsisin, mutta se oli varmaa, että haluan hakea kilpailuun.
Me ihmiset ajatellaan usein,  että olenkohan tarpeeksi hyvä ja taitava kilpailemaan, mutta sellaiset ajatukset kannattaa jättää heti alkuunsa mielestään. Itseluottamusta pitää jokaisella sen verran olla, että uskaltaa.
Toki minäkin ajattelin, kun olin laittanut hakemuksen menemään, että tämä on vähän kuin lottoamista, teen nyt rivin varmuuden vuoksi, vaikka en mitään kuitenkaan saakaan. Näinhän sitä yleensä ajatellaan. Mutta ajatellaanpa vaikka mieluummin niin, että koskaan ei tiedä milloin se onni potkaisee. Koen että minua potkaisi onni ja lujaa, kun pääsin mukaan kilpailuun. Kilpailun myötä sain nähdä ja kokea, millaista on, kun tehdään televisioon ohjelmaa ja mitä kaikkea siihen liittyy. Sain uusia ihania ihmisiä elämääni ja kokemus oli sellainen, mitä varmasti vielä "vanhanakin" muistelen.
Suosittelen siis rohkeasti laittamaan hakemuksen menemään. Koskaan ei tiedä milloin se onni potkaisee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti