Kesäisen raikas mansikkatuorejuusto kakku. Pohjaan käytin digestive keksiä ja sulatettua voita. Kakkumassa tehty vaahdotettavasta vaniljakastikkeesta, maustamattomasta tuorejuustosta, tomusokerista, tuoremansikka survoksesta ja liivatteesta.
Painelin keksi - voi seoksen irtopohjavuokaan, jonka reunat olin vuorannut reunanauhalla. Mansikan siivut asettelin vuoan reunoille. Lusikoin massan vuokaan varovasti, että mansikat pysyivät paikoillaan. Sitten vuoka jääkaappiin yöksi.
Koristelin kakun valkosuklaalastuilla, mansikan siivuilla ja sitruunamelissan lehdillä. Kakkumassa maistui todella hyvältä, kun nyt voi käyttää tuoreita mansikoita. Ihanaa kun on kesä ja saa taas tuoreita mansikoita. Mikään ei maistu niin ihanalta kuin mansikka.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti