sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Brownie`s ja Irish Cream makusiirappi


Sain kokeiltavakseni Modo makusiirapeita. Aloitan testauksen Irish Cream siirapilla, jota käytin maustamaan brownie`sia. Makusiirappia suositellaan käytettäväksi kuumien juomien kanssa, coctaileissa, ruoanlaitossa ja leivonnassa. Makusiirappi maistuu hyvin kahvidrinkkien kanssa ja tuovat myös upean vivahteen juhla-ajan kakkuihin tai vaikkapa jäätelöannoksiin. Irish Cream makusiirapin ainesosat: vesi, sokeri, luontainen aromi, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, väri (E150D) säilöntäaineet: E202, E211.


BROWNIES ohje:
200 g voita
4 dl  fariinisokeria
5 dl vehnäjauhoja
1 pss rouhittua mantelia tai suolapähkinöitä tai tavallisia pähkinöitä
200 g tummaa suklaata
200 g valkosuklaata
4 kananmunaa
3 tl leivinjauhetta
1/2 dl Irish Cream makusiirappia

Sulata tummasuklaa ja voi vesihauteessa. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon jäähtynyt suklaa-voiseos, jauho-leivinjauheseos ja pähkinärouhe. Rouhi valkosuklaa ja lisää joukkoon. Kaada seos voideltuun neliskanttiseen reiluun vuokaan ja tasoita. Voit vuorata vuoan myös leivinpaperilla. Paistos saa jäädä raa`aksi keskeltä, mutta kuitenkin leikkauskelpoiseksi. Jäähdytä ja paloittele neliöiksi.
Paista 180 ° n. 30-40 min.


Käytin siis brownie `s taikinaan tätä Irish Cream makusiirappia 1/2 dl. Vielä voimakkaampaa makua haluava, voi laittaa sitä vielä enemmänkin. Modo - uutuussiirapissa on keskitytty makuun, laatuun ja luonnollisuuteen. Modo-makusiirappien jälleenmyyjä on Mixtec Oy.



Tässä kuvassa näkyy kuinka pehmeän täyteläinen on brownie`s kakku sisältä. Suolapähkinät tuovat mukavaa purutuntumaa kakkuun. Laitoin vielä kakun päälle Lidlissä myynnissä olevaa  Choco Duo Spread kaakao-hasselpähkinä levitettä. On sitten varmasti riittävästi makeutta. No, makeahan tämä kakku todellakin on. Eipä tarvitse isoa palaa kerralla syödä.




Nautin palasen brownies kakkua suklaajäätelön kanssa. Vaniljajäätelö olisi ollut myös loistava vaihtoehto tai vaniljakastike. Mutta tämä kakku maistuu kyllä ilman mitään lisäkkeitäkin. Kannattaa kokeilla kun makean mieliteko iskee. Tällä kakulla se helpottaa kummasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti