keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Hempeää kakkua pikkutytölle


8-vuotiaalle tytölle toivottiin sokerimassalla päällystettyä kakkua. Vieraita oli tulossa n. 25 joten sen kokoisen kakun tein, että kaikille varmasti riitti. Kakun täytteenä oli vanilja-sitruunamoussea ja valkosuklaarouhetta.  Kakun väriksi toivottiin turkoosia. Siinä on väri mitä on todella vaikea toteuttaa. Tämäkin näyttää enemmän vihreältä kuin turkoosilta. Tosin turkoosiakin on montaa eri sävyä. Mutta hyvin kelpasi tämäkin väri.


Koristeiksi toivottiin kaikkea tyttömäistä. Tein erilaisia kukkia, ruusut ilman mitään muottia, mutta muissa kukissa otin muotit avuksi. Kakusta löytyi myös pari  perhosta.  Koristeiden päälle tupsuttelin vielä helmiäisjauhetta.


Koristeeksi toivottiin myös rusettia ja numeroa kahdeksan, jonka iän päivänsankari saavutti. Lapsille on aina kiva tehdä kakkuja. Voi laittaa kaikkia ihania ja värikkäitä koristeita ja käyttää vaikkapa vähän blingblingiäkin niinkuin tässä kakussa. Sokerimassa toimi täydellisesti, kun sitä kakun päälle työstin. Pienintäkään ryppyä ei kakkuun tullut ja muutenkin massa toimi moitteettomasti. Jokohan alkaisin jo pian oppimaan tämänkin homman.

2 kommenttia: