lauantai 9. helmikuuta 2013

Laivamatkalla


 Olimme tällä viikolla ystäväpariskunnan kanssa risteilyllä. Laiva oli Baltic Princess, joka tuli tämän kuun alussa Silja Europan tilalle Turku - Tukholma linjalle. En ollut aiemmin ollutkaan tällä laivalla, Silja Europalla kyllä monet kerrat. Mielestäni Baltic Princess ei ole Europan veroinen. Ruoka oli kyllä todella hyvää ja ravintolat sisustettu ihan viihtyisäksi, mutta jotakin mielestäni puuttui.
Saattaa tietysti olla, että olen niin tottunut Europaan, että uusi laiva tuntuu sen takia niin vieraalta, mene ja tiedä. Yllä oleva kuva on tanssiravintolasta. Esiintymislavan molemmin puolin oli tuollaiset "valoteokset", ei hassumpi mielestäni.


Tämä huikean suuri valaisin oli tanssilattian yläpuolella, katossa. Eihän se tosin mitään valaissut,  vaikka siinä pieniä lamppuja olikin. Mutta upea se kyllä oli silti.


Tämä kuva on pianobaarista. Siellä oli mukavat sohvat ja nojatuolit missä voi istua. Jos jano yllätti,  juotavaa oli baaritiskiltä mahdollista ostaa.
Reissu oli muuten mukava ja rentouttava. Meillä molemmilla pariskunnilla oli De Lux-hytti, joka oli ihan ok, paitsi että se oli pienempi kuin Silja Europan vastaavan luokan hytti.
Nautimme hyvästä ruuasta ja musiikista. Minä kävin laulamassa muutaman kappaleen karaokessakin.
Seuraavan matkan voisi tehdä vaikka ensi kesänä ja suuntana taitaa silloin olla Tallinna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti