sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Suklaamoussea


 Tein meille tänään jälkiruoaksi suklaamoussea. Ohjeen löysin jostakin blogista, en enää muista mistä. Sulatin 200g suklaata ja 1rkl voita kulhossa, vesihauteessa. Vaahdotin 2 munan valkuaista ja 1/2 dl sokeria ja toisessa kulhossa 2dl kuohukermaa. Sulatettuun suklaa/voi seokseen lisättiin 2 munan keltuaista ja sitten joukkoon valkuais/sokerivaahto ja kermavaahto.


Suklaamoussen voi laittaa suoraan tarjoiluastioihin ja sitten jääkaappiin hyytymään. Raastoin moussen päälle vielä valkosuklaata. Oli todella hyvää ja myös täyttävää. Itse jaksoin syödä vain puolet annoksestani. No, illalla voi sitten vielä herkutella kulhon tyhjäksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti