Tein tuttavalle taas gluteenittomia "herrasväenleipiä" nyt tähtien muodossa. Nyt olin tarkka siitä, että pikkuleivistä tuli riittävän paksuja ja mieluummin tietysti kaikki myös saman paksuisia. Onnistuin siinä mielestäni ihan hyvin. Täytteeksi laitoin taas mansikka-marmelaadia. Paistamisen kanssa pitää olla todella tarkka, pikkuleipien pitää olla vaaleita. Jos epäilee että ne eivät ole vielä kypsiä, kun ottaa ne uunista, kannattaa pitää pikkuleivät vielä hetken pellillä.
Viimeksi koristelin pikkuleivät tomusokerikuorrutteella ja pienillä sydämillä. Tällä kertaa laitoin päälle sokerimassasta isot tähdet ja marsipaanista pienemmät. Näistä "herrasväen" tähdistä tuli mielestäni kauniin jouluisia. Toivottavasti myös tuttavani on tyytyväinen tuotoksiini.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti