torstai 12. joulukuuta 2013

Kinkku-tomaatti-purjo piiras


Maanantai-illan Tupperware-kutsuilla kahvipöydässä oli myös hieman suolaista tarjottavaa. Tein piiraan pohjan taas näppituntumalla, eli tarkkaa ohjetta määristä en voi antaa. Käytin pohjan tekoon voita, jauhoja, suolaa, vettä ja oliiviöljyä. Laitoin taikinan hetkeksi jääkaappiin. Sillä aikaa pilkoin täytteeseen tulevat ainekset. Täyte koostui palvikinkusta, yrttituorejuustosta, purjosipulista ja minitomaateista. Täytteen päälle vielä seos, jossa oli purkillinen ruokakermaa, pari kananmunaa, hieman suolaa ja lopuksi vielä juustoraastetta päälle.
Asetin kinkkupiiraan tarjolle juuri paistettuna. Suolainen tarjottava on aina suosittua, näytti kaikille hyvin maistuvan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti