perjantai 25. huhtikuuta 2014

Bostoninterrieri kakku


Tässä esittelen toisen pääsiäisen lastenkakuista. Koulutytön syntymäpäiväkakuksi haluttiin Bostonin terrieri kakku. Tyttäreni löysi netistä hyvän piirretyn kuvan, jonka hän tulosti paperille ja piirsi siitä voipaperia apuna käyttäen muotit kaikkiin kasvon osiin. Tulos on mielestäni aivan mielettömän hieno ja niin aidon näköinen. Syy miksi syntymäpäiväsankari halusi juuri tämän koiran kakkuunsa, on se että samanlainen koira löytyy heiltä kotoa perheen lemmikkinä. 


Yksi parhaista osista koiran nassussa on nuo silmät, ne ovat niin aidon näköiset. Aivan tuntee katseen itsessään, kun katsoo noita koiran silmiä. Aivan mielettömän hyvin tyttäreni onnistui tuossa vaikeassa haasteessa.
Kakun täytteenä oli omenasosetta ja vaniljavaahtoa. Pinta kakussa oli sokerimassaa ja koristeissa käytimme marsipaania ja sokerimassaa.Löysin jostakin ulkomaisesta blogista kuvan Bostoninterrierikakusta jossa oli laitettu koiran tassunkuvia kakun sivuille. Niinpä otimme käyttöön saman idean ja tein pienellä sydänmuotilla anturan jäljet, tosin pyöristin hieman sydämen kärkeä. Sitten pieniä palloja jotka litistettiin, niistä saimme kynsien jäljet. Onnistuimme mielestäni siinäkin todella hyvin ja tuo mustan ja valkoisen kontrasti on aivan mielettömän hieno.
Vielä koristeeksi pyörittelimme marsipaanista ja sokerimassasta palloja, jotka laitoimme kakun ympärille.
Olimme tyttäreni kanssa todella tyytyväisiä aikaansaanokseemme. Tällaisia kakkuja on kiva tehdä,  kun saa käyttää luovuuttaan. Ilman tyttäreni apua en olisi tämän kakun teosta selvinnyt. Onneksi minulla on noin taitava ja pikkutarkka tytär.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti