keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Hello Kitty kakku


Pääsiäisenä tein kaksi "lapsi" kakkua. Toinen niistä oli Hello Kitty täytekakku. Näitä kakkujahan näkee blogeissa todella paljon, mutta minulle tämä oli ensimmäinen kerta kun tällaisen toteutin.  Avustajani tässä projektissa oli tyttäreni. Yhteistuumin saimme tehtyä mielestäni ihan onnistuneen kakun. Kakussa oli täytteenä omenasosetta ja vaniljavaahtoa. Kostutin kakun vaniljamaidolla.


Kakun pinta oli marsipaania, johon suihkautin hieman helmiäissuihketta. Reunoille tyttäreni asetteli keltaisia ja violetteja marsipaanipalloja. Tyttäreni kädenjälki näkyy myös koristeteiden paikalleen asettelussa. Lopuksi vielä kirjoitin violetilla helmiäisgeelillä, päivänsankarin nimen ja iän marsipaani laattaan. 


Olen kyllä erittäin tyytyväinen kakun ulkonäköön ja niin oli myös pienen päivänsankarin äitikin. Lapsille on kiva tehdä kakkuja, koska niissä voi käyttää värejä ja muitakin lapsia miellyttäviä juttuja. Ilman tyttäreni apua, ei kakusta olisi varmaankaan tullut näin hienoa. Hän on erittäin pikkutarkka kaikessa mitä hän tekee, joten jälki on myös sitten upeaa.
Kiitos maailman parhaalle assistentille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti