maanantai 14. huhtikuuta 2014

Sunnuntai muffineita


Täällä sitä taas ollaan pitkästä aikaa. Luvattoman pitkä paussi taas tuli tässä bloggaamisessa.  En tiedä mihin nämä päivät oikein vilahtaa. Nytkö ne kiireet sitten alkoi, kun minusta tuli eläkeläinen.
Huomasin eilen aamulla että on virpomispäivä, enkä ollut muistanut varautua lainkaan karkkivarastolla. Oikeastaan ostin kyllä irtokarkkeja ison pussillisen perjantaina, mutta ne menivät omiin suihin. Valittelin asiasta facebookissa ja sain kaverilta vinkin, että leivo jotain hyvää, niin varmaan kelpaa virpojille.
Tuumasta toimeen. Tein taas näitä "helppoja" muffineita. Taikinaan lisäsin valkosuklaata ja hiukan sitruunamehua.  Kuorrutin osan muffineista sulatetulla nougat-suklaalla ja laitoin koristerakeita päälle.
Virpojia kävi muuten kolme. Laitoin jokaiselle kuorrutetut muffinit. Toivottavasti maistuivat.Osan muffineista jätin siis ilman kuorrutetta. Nämä muffinit onnistuvat aina ja ovat nopeita valmistaa. Vierasvaraksi näitä kannattaa pakastaa, ilman mitään kuorrutusta. Senhän voi lisätä sulatuksen jälkeen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti