sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Lusikkaleipiä


 Tein pitkästä aikaa lusikkaleipiä. En edes muista, koska olisin niitä viimeksi tehnyt. Niiden valmistaminenhan on melkoista pipertämistä. Yksinkertaista ja helppoa on kyllä taikinan teko, mutta muut vaiheet vaatii hivenen kärsivällisyyttä.


Maku oli hyvä ja muutenkin onnistuivat ihan hyvin. Hilloksi väliin käytin vadelmahilloa, kun sitä kaapista löytyi. Tosin eihän sitä hilloa paljoakaan laiteta. Nämä pitää varmaan jemmata jonnekkin, jos niistä vaikka muutama olisi vielä pääsiäisenä nautittavana.
Eilen leivoin ystävälle korvapuusteja ja Wilhelmiina pikkuleipiä. Eli leivottu on taas tänäkin viikonloppuna.
 Ensi viikolla aloitan kääretorttu projektin, mutta siitä kertoilen sitten myöhemmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti