Tein viikonlopuksi suklaakakun. Lisäsin peruskakku taikinaan kaakaojauhetta. Kostutin pohjan vaniljamaidolla ja täytteenä oli vaniljavaahtoa, kaakaojauheella maustettuna ja liivatteen sekoitin kahviin.
Täytettä tuli vain yksi kerros, koska pohja oli melko matala. Kasasin kakun kakkuvuokaan ylösalaisin ja annoin täytteen hyytyä kunnolla, ennekuin laitoin pohjan paikalleen. Kuorrutus on suklaasta, kermasta ja voista. Sivuille tein valkosuklaasta koristeet, joiden annoin hyytyä jääkaapissa ennen paikoilleen asettelua. Kakun päälle tein vielä koristeeksi marsipaaniruusun.
Kakku maistui todella hyvältä. Jos olisin lisännyt kerroksen väliin vielä aprikoosihilloa, olisi kakku maistunut aivan sacher-kakulta.
Voi herkku! Aurinkoista keskiviikkoa :)
VastaaPoistaHerkulliselta kyllä maistuikin. Aurinkoista päivää sinullekkin.
VastaaPoista