maanantai 11. marraskuuta 2013

Isänpäiväkakku


Tein miehelleni isänpäiväkakun. Täytteeksi laitoin aronia-hyytelöä ja kinuski-kermaa. Kostutin kakun vaniljamaidolla. Kakun päällä oli suklaata ja reunoilla kermapursotukset. Koristeeksi vielä maito-ja valkosuklaa lastuja.


Kakkua söimme isänpäivänä, kun yksi mieheni lapsista perheineen,  tuli käymään. Onneksi kakkua jäi vielä tällekkin päivälle. Nautimme ystäväpariskunnan kanssa sitä jälkiruokakahvin kanssa.
Käytin aroniahyytelöä ensimmäistä kertaa kakun täytteenä. Hyytelö maistuu todella raikkaalta ja sopii hyvin makean kinuskikerman pariksi. Jos jotain negatiivista pitäisi hyytelöstä sanoa, niin ehkä se, että hyytelö värjää kakun sisältä melko nopeasti siniseksi.
Suosittelen silti kokeilemaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti