Tein macaronseja ja tällä kertaa ne taas onnistuivatkin mielestäni todella hyvin. Ne saivat kyllä levätä pellillä pitkään, ennenkuin aloin niitä paistamaan. Sillä on kyllä suuri merkitys macaronsien onnistumisessa. Lisäsin taikinaan sinistä pastaväriä. Tosin kovin hyvin ei väri tule esille, näissä kuvissa. Minulta hajosi oma digikamera, joten olen kuvannut laina kameralla, joka on järjestelmäkamera. Täytyy vielä paljon harjoitella, että saisin parempia kuvia. Toki onhan tällä pimeällä ajallakin kuvien onnistumisessa osansa.
Macaronsien täytteenä oli suklaakrokanttimassaa. Mantelijauheissa on muuten todella paljon eroja. Mielestäni parasta on Dr Oetkerín mantelijauhe. Se on riittävän hienojakoista, eikä ole ruskeita kuoren muruja, niinkuin on muissa mantelijauheissa.
Pitääpä pian taas tehdä näitä lisää. Sain tyttäreltäni Macarons-kirjan ja sieltä löytyy monenlaisia ohjeita, niin kuoriin kuin täytteisiinkin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti