Kesän ensimmäinen mansikkakakku tehty, ei tosin itselle. Kakku on n. 20 hengelle. Täytteenä on vaniljavaahto-rahka-tuoremansikka seosta. Mansikkakakku on aina kesän ehdoton suosikki ja yleensä kaikkien mieleen. Vielä kun täytteessä on tuoreita mansikoita, on kokonaisuus aivan mahtavan makuinen.
Koristelin kakun entiseen tapaan. Paljon mansikoita päälle, niin maistuu taatusti ihanalta ja raikkaalta.
Kermapursotuksissa käytän yleensä sitä samaa vanhaa mallia. Pitäisi varmaan alkaa kokeilemaan erilaisia pursotusmalleja ja käyttää niitä rohkeasti. Tähän kakkuun kun mietin pursotusta, tuli mieleen että käytänkin tätä ennenkin käyttämääni mallia ja kyllä siitä ihan hyvä tuli. Ihailen aina eri blogeissa upeita pursotuksia, mutta monet käyttävät vispikermoja pursotuksiin. Minä käytän aina kuohukermaa, eikä siitä saa mielestäni ihan niin napakoita ja täydellisiä pursotuksia. Mutta tässäkin tapauksessa mielestäni maku ratkaisee.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti