torstai 19. kesäkuuta 2014

Pikkupizzoja


Olen usein tehnyt pizzaa, mutta en koskaan pieniä pizzoja. Pohjan ohje ei ole aivan peruspizzapohja, vaan tähän ohjeeseen kuului myös voita ja perunasosejauhetta. Laitoin taikinan hetkeksi jääkaappiin odottamaan ja tein täytteen.


Täytteen tein hyvästä naudan jauhelihasta, jauhelihamausteesta, uudesta sipulista varsineen, keltaisesta - ja punaisesta paprikasta. Täyte oli niin maukasta, että sen olisi pistellyt menemään kyllä ihan ilman pizzaakin.


Pizzat olivat halkaisijaltaan n.10 cm. Pohjalle laitoin ketsuppia, jauhelihatäytettä ja päälle runsaasti juustoraastetta. Pizzoja paistetaan vain n. 15 min. Kannattaa olla tarkkana paistoajan kanssa, ettei pizzan reunat tummu liikaa. Maku oli kyllä aivan loistava. Seuraavalla kerralla pitää kokeilla kinkku-ananas täytteellä. Pikkupizzat ovat mukavia tarjottavia vieraille ja niitä kannattaakin tehdä pakastimeen vierasvaraksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti