Tein viikonloppuna kinkkuvoileipäkakun. Kakku oli n. 20 hengelle. Täytteeksi laitoin kinkku-ananas-kurkkusalaatti-majoneesi seosta. Kostutin kakun lihaliemellä. Leipänä käytin tällä kertaa vain graham-paahtoleipää. Kun käyttää kakkuun pelkkää vaaleaa leipää, pitää kostutuksen kanssa olla erityisen tarkkana, ettei kostuta kakkua liikaa.
Kuorrutin kakun yrtti-tuorejuustolla. Koristeluun käytin keittokinkkua, metwurstia, kirsikkatomaattia, viinirypäleitä ja jäävuorisalaatin lehtiä. Koristeluun olen todella tyytyväinen. Tällaisen koristelun kanssa, kakusta tulee jotenkin tyylikkäämmän näköinen. Yleensä kun olen asetellut koristeita koko kakun päälle, niin vaikutelma on ollut jotenkin sekava, vaikka olenkin yrittänyt ihan muuta. Taidanpa käyttää tätä koristelutyyliä toistekkin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti