tiistai 13. toukokuuta 2014

Kermakakkua ja blogini täyttää 2-vuotta


Tein viikonlopuksi myös tällaisen gluteenittoman täytekakun. Täytteenä oli aprikoosihilloa ja vaniljavaahtoa. Päälle toivottiin jotain hedelmäistä. Mansikkaa olisin mieluusti laittanut, mutta sitä ei haluttu. Vaihtoehdoksi jäi sitten kiivit, tummat viinirypäleet ja carambolat. Minä haluaisin aina kakun päälle enemmän väriä, mutta nyt mentiin näin.


Ai niin, tänään täyttää blogini kaksi vuotta. Ajatella, että jo kaksi vuotta on kulunut siitä, kun aloitin blogin pitämisen. Ajattelin silloin, että ei täällä varmaan kukaan käy tätä lukemassa, mutta kun tilastoja katselen, niin kyllä on paljon väkeä täällä vieraillut.
Valtakunnallista mainosta blogini sai tietysti viime vuonna, kun osallistuin Koko Suomi leipoo-kilpailuun. Kaikkien kilpailijoiden, jotka blogia kirjoittavat, julkaistiin kilpailun nettisivulla  blogiosoitteet, mikä tietysti lisäsi lukijoiden määrää. Hyvä niin. Tietysti toivoisin, että lukijat enemmän kommentoisivat kirjoituksiani. Kiitos kaikille jotka käyvät lukemassa kirjoituksiani ja katselemassa leivonnaisteni kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti