lauantai 2. toukokuuta 2015

Suklainen wappukakku


Vappu on jo takanapäin ja nyt ollaan jo toukokuussa. Kesä on jo mielessä ja toivottavasti pian saamme nauttia lämpimästä säästä ja auringosta. Meillä oli perinteisesti ystäviä viettämässä vappuaattoa.  Nautimme hyvistä salaateista ja perinteisistä nakeista. Juustoja löytyi pöydästä muutamaa sorttia, parhaaksi liputan kyllä jälleen kerran Mouhijärven Herkkujuustolan Metsuri-juuston. Hyvä juusto ja hyvä punaviini ja vielä hiukan juuston päälle viikunahilloa, siinäpä se mahtava makuyhdistelmä. Suosittelen lämpimästi.
Ruokailun jälkeen nautimme simaa, kahvia, munkkeja ja suklaatäytekakkua.


Kakkupohja oli suklainen. Täytteenä oli suklaamoussea, Modon rommi-makusiirapilla maustettuna. Kun suklaan ystäviä ollaan, ajattelin päällystääkin kakun suklaalla. Koristelu oli päivän teeman mukainen. Tein marsipaanista ja sokerimassoista eri värisiä "serpentiinejä". Eipä kakku mielestäni muuta koristelua kaivannutkaan.

Ilta oli taas onnistunut niinkuin aina, hyvät ystävät ovat elämän suola. Musisointi ja laulu kuuluu meidän illanviettoihin aina, niinpä nytkin soi kitarat, ukulele, huuliharppu ja djempe rumpu.


Tässä Modo rommi-makusiirappia jota suositellaan käytettäväksi kuumien juomien kanssa, coctaileissa, ruoanlaitossa ja leivonnassa. Sopii myös erittäin hyvin kahvidrinkkeihin. Modo-uutuussiirapeissa on keskitytty makuun, laatuun ja luonnollisuuteen. Rommisiirapin ainesosat: sokeri, vesi, aromi, happamuudensäätöaine(sitruunahappo), säilöntäaineet (E202 ja E211)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti