sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Helsingin sykkeessä 130612


 Lähdin junalla kohti Helsinkiä keskiviikkona iltapäivällä ja ihana tyttäreni, kera pikku Nooan, olivat minua vastassa kun pääsin perille. Ilma oli aivan mielettömän aurinkoinen. Niinpä lähdimme kävelemään kohti Aleksanterinkatua ja Kolmen Sepän patsaan terassia.
 Terassilla nautimme kahvista ja jäätelöstä. Terassilla ollessamme, tyttäreni kertoi että emme yövykään heidän kodissaan Katajanokalla, vaan menemme yöksi hotelliin. Heidän asunnossaan tehtiin lattiaremonttia, joten sinne ei voinut vielä mennä. Niinpä odottelimme että vävyni saapuu ja kuulemme minne hotelliin hän meidät vie.
 Vävyni oli varannut meille huoneen Hotelli Kämpistä. En ole ennen ollutkaan viiden tähden hotellissa Suomessa. Hotelli on aivan huikea. Ei ihme että ulkolaiset turistit suosivat tätä hotellia.


 Huone oli todella ihana ja tilava. Minulle tuotiin lisävuode huoneeseen. Tyttäreni ja vävyni luonnollisesti saivat parivuoteen. Kyllä uni maittoi upeassa vuoteessa.


 Kylpyhuoneessa pinnat olivat marmoria ja kaikkea oli varattu asukkaille. Kylpytakeista ja tossuista, upeisiin kylpy ja pesuaineisiin. Pehmeitä pyyhkeitä tietenkään unohtamatta.

 Kadulle oli laitettu ihania kukkaistutuksia. Joku oli keksinyt hyvän tavan laittaa kukat ylös. Pysyvät varmaan parempana, kun niitä ei pääse kukaan nyppimään. 


 Lähdimme vielä porukalla iltapalalle ja vähän kävelemään. Ilma oli edelleen lämmin.

Näihin takorautaisiin kaiteisiin ihastuin todella. Koska hotelli ja rakennus ovat vanhoja, löytyy sieltä  vielä tällaisia upeita taidonnäytteitä. Tuo punainen matto on vielä piste kaiken päälle. Kaunista.


Tämä upea lamppu oli monen kerroksen korkuinen. Aivan mielettömän ihana ja näyttävä. 


 Hotellista löytyi vaikka kuinka monta upeeta yksityiskohtaa. Näitä valtavia ruukkuja oli kaksi. Toinen oli tätä ruukkua vastapäätä eli toisen kaiteen vieressä. Ottaisin kyllä kotiinkin tuollaisen.


 Kävimme vielä hotellin baarissa ottamassa iltajuomat. Sen jälkeen olikin mukava kääriytyä pehmeän peiton alle ja painaa päänsä ihanalle untuvatyynylle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti