lauantai 9. kesäkuuta 2012

Pihatöitä taas


 Olen tässä parina päivänä taas tehnyt vähän pihatöitä. Yritin saada kukkamaata vähän parempaan kuosiin. Sain ystävältä vähän uusia kasveja ja pitihän ne saada mahdollisimman pian maahan. Kukkamaalta löytyy muutama unikko, joista osa on jo kukassa. Kaunis on ja ihanan värinenkin.



 Yllä olevassa kuvassa on särkynyt sydän. Tämä on edellisten asukkaiden aikaisia kukkia.  Hyvin se on jo vuosia paikallaan kasvanut. Ensi keväänä voisin kyllä jakaa sitä, niin saisin toiseenkin paikkaan tuota upeaa kukkaa.


Olen jo varmaan pari kesää sitten rajannut vanhoilla tiileillä tuota kukkamaatani. Tänään keräsin kaikki vanhat kolhiintuneet tiilet mitä varastoista löytyi ja laitoin toisen tiilikerroksen. Tosin vielä jäi uupumaan muutama, mutta enköhän minä ne jostakin vielä löydä. Tai sitten menen kauppaan ja ostaan muutaman uuden tiilen, ne eivät paljon maksa. Tykkään kyllä laittaa pihaa ja kukkamaita, mutta selkäraukkani ei pysy oikein hommassa mukana. Mutta vähän kerrallaan. Eihän ne työt mihinkään karkaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti