maanantai 25. kesäkuuta 2012

Mustikkapiirakkaa


Odottelimme tuttavapariskuntaa kahville alkuillasta ja ajattelin että teen pitkästä aikaa mustikkapiirakan. Se maistuu hyvälle vaniljajäätelön kanssa ja koska pakastimestamme löytyy aina pullaa, niin siinä tarjottavat olivat sitten valmiina. Piirakan pohja on sama, mihin teen yleensä kaikki marjapiirakat ja aina onnistuu, niinkuin nytkin. Usein laitan vielä päälle kermaviiliä, turkkilaista tai kreikkalaista jugurttia, mutta nyt niistä mitään ei jääkaapista löytynyt, niinpä laitoin sitten vain pakastimesta mustikoita.
Tänään on ollut sateista koko päivän. Toivottavasti huomenna paistaa aurinko, tai on edes poutaa kun taas pitäisi nurmikko leikata. Toinen suunniteltu homma huomiseksi on se, että menen ullakkoa järjestämään ja katsomaan mitä kaikkea sieltä taas löytyy kirpparille. Minulla on nimittäin meidän autotallissa kirpputori. Sieltä löytyy kaikenlaista tavaraa, niinkuin kirpparilta yleensäkin. Pidän sitä auki kesäisin satunnaisesti, kuinka ehdinkin. Nyt lauantaina ja sunnuntaina on taas pitkästä aikaa kirpparipäivät. Jos jotakuta kiinnostaa, voin kertoa osoitteen, kun laitat sähköpostia minulle.
Mukavaa viikon alkua kaikille ja toivotaan taas auringonpaistetta.

1 kommentti:

  1. Namskis! Minun on jo pitkään tehnyt mieli mustikkapiirakkaa, mutta pakastin ammottaa tyhjyyttä (mustikoiden osalta). Mutta pikku odottaminen tekee kai herkusta vielä maistuvamman?:)

    Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista