lauantai 23. kesäkuuta 2012

Juhannuspäivänä


 Juhannusaatto meillä vietettiin serkun ja hänen koiriensa seurassa. Serkullani on kaksi Jack russelia. Meidän Jasse tuli hyvin toimeen uusien kavereiden kanssa, parin pienen konfliktin jälkeen. Naaraspuolinen koiruli Amina, otti pari kertaa yhteen Jassen kanssa, mutta kyllä he sitten löysivät yhteisen sävelen ja loppuilta sujui hyvässä yhteisymmärryksessä.


 Tässä on urospuolinen Huli. Huli on vasta vuoden vanha eli ihan pentu vielä. Jassella ja Hulilla synkkasi oikein hyvin. Ulkonakin Huli seurasi Jassea kuin hai laivaa. Merkkauksetkin piti tehdä samoihin paikkoihin kuin kaverikin. Huli taisi olla hiukan hämillään uudesta ympäristöstä, koska  niitä merkkauksia tuli muutama sisällekkin. No, vedellä ja puhdistusaineilla siitäkin selvittiin. 


 Naaraspuolinen Amina on kolme vuotias. Heillä tuli siis Jassen kanssa pari yhteenottoa, mutta ei mitään vakavaa. Siinä oli kysymys ilmeisesti siitä kumpi on pomo. Narttukoirathan yleensä laittaa urospuoliset ruotuun, mutta koska oltiin Jassen reviirillä, oli tilanne siltäosin vähän hankala. Mutta loppuillasta kaikki sujui hyvin ja kavereita oltiin.


 Pikku Hulia alkoi jossakin vaiheessa iltaa jo väsyttää. Ei muuta kun pehmeän peiton päälle, ottamaan pienet nokoset. Pentu tarvitsee vielä paljon unta ja olihan ilta ollut muutenkin vähän jännittävä.


 Aminakin malttoi jossakin vaiheessa vähän kellahtaa huilaamaan. Tarkkana piti silti olla, ettei mitään tärkeää vaan jää huomaamatta.


Jasse tarkasti vielä reviirinsä. Kaikki hajut piti käydä läpi ja jättää omat merkkinsä, kun kerran ollaan omassa pihassa. Mukava ilta meillä oli. Syötiin, saunottiin, juotiin hyviä viinejä ja musisoitiin. Tänään ei valitettavasti ole vielä aurinko näyttäytynyt, mutta toivottavasti ilma paranee. Mukavaa juhannuspäivää kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti