lauantai 14. syyskuuta 2013

Etana, etana, näytä sarves...


 Viimeisenä tämän viikon kakkuprojekteista esittelyssä "etanakakku". Syy miksi kakussa on koristeena etanoita, johtuu siitä, että päivänsankarin pihassa on paljon etanoita, joita hän keräilee sieltä aamuin illoin. Luku kahdeksan liittyy päivänsankarin ikään. Etsin etanoiden mallia, netin ihmeellisestä maailmasta ja sieltähän se kuva tietysti löytyi. Hyväksytin "mallin" päivänsankarin tyttärellä. Enää oli yritettävä tehdä marsipaanista oikean näköisiä etanoita. Kerroin pojalleni, että tällaisia pitäisi alkaa tekemään ja hän innostuikin asiasta niin, että teki sitten kaikki kahdeksan etanaa. Voiko enää aidomman näköisiä olla, tuskin. Minusta nämä onnistuivat täydellisesti. Tiedänpähän kenen puoleen käännyn, seuraavan haastavan projektin äärellä.


 Etanat on siis tehty itse värjäämistäni marsipaaneista. Ruskeat "raidat" poikani maalasi pastavärillä. Kukat ja lehdet tein muotteja apuna käyttäen. Kakun pinta on myös marsipaania.
 Kakun täytteenä oli mansikka-vaniljavaahtoa ja kostutuksena vanilja-maitoa. Tällaiset kakkuprojektit ovat tosi mieleisiä. Saa suunnitella ja miettiä koristeita ja miten ne kakun päälle asettelee. Itse pidän tästä kakusta todella paljon. Tuo ihana värien "ilotulitus" on mielestäni raikas ja ihana. Kyllä kakku oli saanutkin ansaitsemansa huomion. Olen todella tyytyväinen tähän kakkuun. Ilman poikani apua,   kakusta ei olisi tullut näin onnistunut. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti