torstai 26. syyskuuta 2013

Koko Suomi leipoo kilpailun ensimmäinen jakso

Kuva mtv3.fi/kokosuomileipoo


Ensimmäinen Koko Suomi leipoo kilpailun jakso on sitten ohi. Sekavin tuntein sitä katselin ja koko ajan tietysti itseäni arvostellen. Miten sitä voikin puhua niin erilaisella äänellä, minkälaisena oman äänensä itse kuulee ja miten ihmeellisiä ilmeitä on naamalla. Voi taivas. Kaikkeen sitä mukaan lähteekin ja vielä ihan vapaaehtoisesti. Ei vaan, aivan mahtavan huikee kokemus, josta en antaisi sekunttiakaan pois. 
Olihan se melkoista menoa ja meininkiä. Draamaa ja jännitystäkään ei puuttunut. Helteinen päivä tietysti asetti omat rajoituksensa. Jokainen voi vaan kuvitella kuinka kuuma siellä teltassa oli. Uunit päällä, jääkaapit täysillä ja kuvausvalot tietysti vielä ja hellettä varmaan liki neljäkymmentä. Hikeä otsalta pyyhkien siellä leivottiin. Kyllä siinä kuumuudessa jokaisen kilpailijan tekeleet alkoi kärsiä ja kermat muuttaa muotoaan.
 Näin jälkeenpäin ajatellen (niin, jälkiviisashan kannaattaakin  tietysti olla :) ) leijonakakkuni "harjakermapursotukset",  jotka kärsivät siis kuumuudesta,  olisi ilman muuta pitänyt vaihtaa marsipaaniksi eli päällystää "harjat"marsipaanilla ja tehdä "kiharat" samasta materiaalista, valkosipulipuristimella, mutta eipä se tullut silloin mieleen. Hyvä minä.
Tiikerikakun teko olikin simppelimpi toteuttaa. Kakkuni onnistui ihan hyvin, tosin olen kyllä tehnytkin tiikerikakkua lukemattomat kerrat.
Odotan seuraavaa jaksoa mielenkiinnolla ja niin varmaan muutkin katsojat.

Olisi kiva kuulla kommenttejanne ja mielipiteitänne ohjelmasta. Kirjoittakaa rohkeasti, minä kyllä vastaan. 
2 kommenttia:

  1. Ohjelma vaikuttaa oikein mielenkiintoiselle ainakin näin leivontaharrastelijan näkökulmasta :) Hienosti kaikki pärjäsitte, vaikka oli varmasti jännittävää ja kuumuus asetti omat haasteensa. Leijonakakkusi oli ihanan pirteä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi. Uskon kyllä minäkin että ohjelma saa paljon katsojia, koska tällaista ei suomessa ole ennen ollut. Haasteita riittää vielä jatkossakin kaikilla.

      Poista