Tämä viikko on ollut varsinainen kakkuviikko. Kaksi perinteistä hedelmä-marjakakkua olen tehnyt. Kakut ovat kooltaan n. 18 hengelle. Täytteenä on mansikka-vaniljarahkaa ja kuorrutukset kermasta.
Päälle laitoin tummia-ja vihreitä viinirypäleitä, kiiviä ja tuoreita mansikoita. Joku tykkää käyttää hedelmien ja marjojen päällä kiillettä, mutta se ei ole minun mielestäni kovinkaan herkullisen näköistä. Jos ihan suoraan sanon, niin minusta sellainen kakku näyttää siltä, kuin siihen olisi sylkäisty päälle. Anteeksi kovasti niille, jotka kiillettä kakkunsa päällä käyttävät ja siitä tykkäävät. Tämä nyt sattuu olemaan vain minun mielipiteeni. Mielestäni tuoreet marjat ja hedelmät näyttävät niin raikkailta ja ihanilta ihan sellaisenaan, ilman mitään kiilteitä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti