maanantai 14. toukokuuta 2012

Jasse


 Tässä on meidän ihana Jasse, viime joulukuussa 6 vuotta täyttänyt koirulimme. Jasse on monirotuinen ( isä Englannin springerspanieli ja äiti labradorin noutajan/ norjanharmaanhirvikoiran sekoitus) eli mahtavat geenit on Jasse saanut. Eniten tulee esille ehkä isänsä luonteenpiirteet eli todella vilkas ja ihmisläheinen.



Jasse pitää suunnattomasti uimisesta. Kesä on ihanaa aikaa kun pääsee uimaan. Eikä vettä tarvitse olla edes paljon, pieni kuralätäkkökin riittää. Pääasia on että saa itsensä kasteltua. Aah mikä nautinto on kun pääsee kierittelemään oikein mustaan mutaveteen.


 Metsälenkillä Jasse nauttii. Siellä saa juosta vapaana ja haistella kaikkea mahdollista. Tietystikkään unohtamatta sitä kuralammikossa uintia. Vielä mukavampaa on kun mukana on joku koirakaveri. Niin ja jos vielä sattuu löytymään jonkun eläimen jätöskasa, niin siihen on tosi mukava käydä maate ja kieritellä siinä oikein kunnolla.




Kotosalla sitten vain makoillaan, syödään ja nukutaan. Tietysti poikkeuksen tekee se kun emäntä istuu tietokoneella. Silloin on se hetki kun otetaan pallo ja tuodaan se emännälle. Nyt leikitään eikä surffailla netissä.


Jassen paras kaveri on tyttäreni ja hänen miehensä 5vuotias pikku chihupoika Nooa. Vaikka heillä on kokoeroa todella paljon, leikit sujuu loistavasti eikä mitään konfliktia ole koskaa  tullut. Kun Nooa oli ihan pieni pentu, Jasse otti isällisen otteen ja piti huolta pienestä.



1 kommentti: