perjantai 25. toukokuuta 2012

Matkakuumetta ja muita ajatuksia.


Hankin itselleni uuden matkalaukun. Olen jo pitkään haaveillut laukusta,  jossa on neljä pyörää ja joka liukuu hyvin,  ettei tarvitse aina vetää vain perässään. Laukun merkki on American Tourister by Samsonite ja väri vielä turkoosi,  joka on niin minun värini. Uskoisin että koko (reilu 50 litraa)  on riittävä yhdelle ihmiselle. Ensimmäiselle lennolle laukku pääsee elokuun viimeinen päivä,  kun lähden muutaman päivän matkalle Lontooseen tyttäreni ja vävyni kanssa. Odotan matkaa tietysti malttamattomana. Matkan suunnittelu on jo osa matkaa. Tyttäreltäni saamani äitienpäivälahjakin liittyy matkaamme. Pääsen katsomaan ja kuuntelemaan musikaalia. Sitä odotan myös todella paljon. Hyvässä seurassa matkustaminen on niin rentouttavaa.

Taas paistaa aurinko, ihanaa. Huomenna on vuorossa taas kakkujen tekoa. Avustan serkkuani,  kun hän tekee kummipoikansa syntymäpäiville kakkuja. Minun tehtäväni on valmistaa leijonakakku, syntymäpäiväsankarin toiveesta. Saa nähdä tuleeko siitä sellainen, kun olen suunnitellut ja paperille piirtänyt. Mielenkiintoinen projekti. Olen tehnyt todella vähän lapsille kakkuja. Yhden traktorikakun ja toisen joka oli iso levykakku, mutta koristeeksi tein lapselle sopivia juttuja. Laitan niistä kuvat erilliseen postaukseen.

 Ihanaa viikonloppua kaikille. Ai niin, lauantai-ilta meillä kuluu taas musiikkia kuunnellen. Lähdemme ystäviemme kanssa kuntelemaan,  yhteisen ystävämme ja hänen kavereidensa musisointia. Ilman musiikkia elämä ei olisi yhtään hauskaa. Nautitaan kaikki musiikista ja hyvästä seurasta, aina kun siihen on mahdollisuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti