maanantai 14. toukokuuta 2012

Kakkuhistoriaa

Tässä muutamia aiemmin tekemiäni kermakakkuja.
 


Tässä gluteeniton kermakakku. Täytteenä on omenasosetta ja vaniljavaahtoa. Ruusujen teko vielä harjoitteluvaiheessa.



Itsenäisyyspäiväkakussa värjäsin kerman vaaleansiniseksi, lippu on tehty marsipaanista.



Suklaakuorutteinen kermakakku. Suklaa oli melko haasteellista käyttää. Tässäkin tapauksessa suklaa kovettui mielestäni liikaa ja siten myös halkeili helposti. Ruusu ja lehdet ovat marsipaania. joihin olen suihkuttanut helmiäissprayta.



Kinuski-kermakakku. Täyteenä oli muistaakseni vaahto, joka sisälsi turkkilaista jogurttia, vaniljavaahtoa ja mansikoita. Koristeet käsitelty taas helmiäissuihkeella.



Kinuski-kermakakkua. Liljat ja muut koristeet marsipaania.



Taas kerran kinuski-kermakakkua. Tällä kertaa äitienpäiville. Täytteenä mansikkasosetta, aprikoosihilloa ja vaniljavaahtoa. Ruusut ja lehdet marsipaania. Ruusujen tekoa olen kovasti harjoitellut ja tässä on jo mielestäni aika hyvin onnistuneita yksilöitä. Harjoitus tekee joskus vielä mestarin. ;)
 


Levykakku kermakuorrutteella. Koristeeksi tein marsipaanista liljoja ja lehtiä. Ja taas on suihkuteltu helmiäistä.



 Tämä tyttäreni koristelema ja minun pursottamani hedelmäkakku syötiin oman väen kesken.



Hedelmäistä kermakakkua taas. Täytteenä vaniljavaahtoa ja hedelmäcoctailia.



Tämä kakku on viime kesältä. Perinteinen mansikka-kermakakku maistuu aina. Odotan jo vesi kielellä, että saan tehdä tuoreista mansikoista kakun.



Suklaalla koristeltu kermakakku, jonka tein vävylleni hänen syntymäpäivänään. Kakun tein suklaapohjaan.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti