sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Herkuttelua hyvässä seurassa


Eilen illalla nautimme tyttäreni ja vävyni kanssa pientä iltapalaa. Pöydästä löytyi erilaisia juustoja, keksejä, viinirypäleitä, yrttipatonkia ja tietysti viiniä.  Maistui todella herkulliselta. Mikä nautinto on tutustua uusiin juustoihin, mitä nytkin oli pöydässä kaksin kappalein.

Tänään vietetään loppiaista eli joulun loppumista. Monet laittavat joulun pakettiin myös kodissaan. Meillä ei tänä vuonna ollut joulukuusta ja eipä ollut juuri joulukoristeitakaan. Keittiöön vaihdoin jo joulukuun alussa punasävyiset verhot ja huomenna laitan ne taas laatikkoon, odottamaan ensi joulua.
Oikein odotan kevätauringon säteitä ja lämpöä. Minusta kun ei saa talvi-ihmistä tekemälläkään. Talvella on niin kylmä ja liukastakin vielä.

 Liukkaudesta puheen ollen, kaaduin viime maanantaina oikein kunnolla, kun olin Jassen kanssa lenkillä. Ajattelin kyllä hetken, kun siinä maassa makasin, että kuinkahan kävi, pääsenkö tästä vielä ylös. Mutta eipä siinä sen pahemmin käynyt. Pääsin jopa seuraavana aamuna ylös sängystäkin, vaikka sitä illalla vähän epäilin. Tällaiselle niska-ja selkävaivaiselle kaatumiset eivät ole kovinkaan suositeltavia. Tuskin kenellekkään muullekkaan. Ollaanhan varovaisia liukkailla kaduilla ja teillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti