keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Katse vuoteen 2012



 Monessa blogissa, on näin uuden vuoden alussa muisteltu edellistä vuotta ja sitä, mitä kaikkea merkittävää on omassa elämässä tapahtunut. Se miten merkittäväksi kukin elämässään tapahtuvat asiat ajattelee, on hyvin yksilöllistä. Jos erilaisia tapahtumia muistelen niin, vuoteen on mahtunut niin syntymäpäiväjuhlia, rippijuhlia kuin lakkiaisiakin. On aina mukava tavata sukulaisia ja tuttavia tällaisten juhlien merkeissä. Olen vieraillut Helsingissä tyttären ja vävyn luona. Olen tehnyt monta täytekakkua ja muutenkin leiponut paljon.

 Ikävimpiin asioihin viime vuonna kuului oman terveyden reistaileminen. Niska - ja selkäongelmat ovat se hankalin ja kivuliain asia elämässäni myös tälläkin hetkellä. Mutta niinhän vanha sananlaskukin sanoo, että ei ole "vanhaksi" tulemista. No, ilmeisesti  usean vuosikymmenen kassatyö, on jättänyt minuun jälkensä.


Merkittävin ja muistorikkain tapahtuma elämässäni vuonna 2012 oli ehdottomasti Lontoon matka, jonka teimme tyttäreni ja vävyni kanssa syyskuussa. Olin aina haaveillut että joskus pääsisin sinne. Nautin suunnattomasti jokaisesta hetkestä. Yövyimme neljä yötä, yhdessä maailman hienoimmassa hotellissa eli Savoyssa. Aivan uskomaton hotelli ja henkilökunta.
Kiertelimme pitkin kaupunkia, tutustuen eri kohteisiin joista Lontoo on tullut kaikille tutuiksi. Mieleen jäi myös englantilaisten ystävällisyys, johon törmäsi ihan tavallisen kaduntallaajankin kohdalla, ei pelkästään asiakaspalvelussa työskentelevien kanssa. Jos vielä mietin mikä oli Lontoon matkalla mahtavin kokemus, se oli ehdottomasti musikaaliesitys, joka oli tyttäreni äitienpäivälahja minulle.  Kävimme katsomassa Her Majestys Theatre`ssa, The Phantom of the Opera esityksen. Se oli todella huikea ja nautittava. Sitä kokemusta en unohda koskaan. Se oli jotain aivan mielettömän upeeta. Kiitos tyttärelleni vielä kerran, että pääsin katsomaan ja kuuntelemaan jotakin niin mahtavaa.

Joulu sujuikin sitten taas hieman erilaisissa merkeissä kuin aiemmin. Olimme mieheni kanssa kahdestaan koko joulun, unohtamatta tietenkään koiraamme Jassea, jonka seurasta saimme nauttia ja  tyttäreni ja vävyni pientä Nooa-chihua, joka myös oli seurassamme jouluna.
Flunssaista oloa lukuunottamatta, joulu sujui hyvää ruokaa syöden ja rauhallisesti pyhistä nauttien.

Nyt eletään jo toista päivää vuotta 2013. Toivottavasti tämä vuosi tuo kaikkea hyvää elämäämme.
Katsotaan valoisin mielin tähän vuoteen ja tuleviin tapahtumiin. Nautitaan jokaista hetkestä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti